Michielonline » Specials » Sneller afvallen
Michielonline: Informatie van A tot Z

Sneller afvallen

Sneller afvallen Als je sneller wilt afvallen, dan kun je je heil zoeken tot dieetpillen en andere afslankmiddelen. Er zijn honderden en honderden afslankproducten op de markt, die je kunnen helpen in het sneller verliezen van overtollige kilo's. In dit artikel vind je informatie over 5 producten waarmee je sneller kunt afvallen.
Afvalproducten kunnen verschillende werkingen hebben. Zo zijn er afslankmiddelen die je eetlust onderdrukken of je eerder een vol gevoel geven: je hebt dan de neiging minder te eten. Populair zijn ook middelen die een vetafdrijvende werking hebben: deze dieetpillen of -drankjes lossen een gedeelte van het vet uit uw lichaam op. Voor alle dieetproducten wordt aangeraden om eerst advies bij een specialist, zoals een huisarts of diëtist, in te winnen voordat je begint met de kuur. Alle experts zijn het er bovendien over eens dat de basis van afvallen heel eenvoudig is: zorg voor een evenwichtige voeding, voldoende beweging en neem (iets) minder calorieën in dan je verbruikt. Onderstaande afvalmiddelen zijn geen vervanging van zo'n gezonden levensstijl. Ze kunnen je echter wel helpen om sneller af te vallen.

Bio-30 Days - afvallen in 30 dagen

Bio-30 Days is een product om af te vallen van het Deense bedrijf Pharma Nord. Bio-30 Days wordt verkocht in eenheden van 120 dieetpillen. Elke dag neem je er vier, verspreid over de dag, met een beetje water in. Bio-30 Days stimuleert de spijsvertering en de stofwisseling. Plantenextracten reinigen je lichaam en zorgen voor een versterking van je immuunsysteem, waardoor je het afvallen beter vol kunt houden.

Afvallen met Caralluma van Lumaslim

Caralluma is een cactusachtig dieetproduct dat je eetlust remt en hongergevoelens onderdrukt. Caralluma van Lumaslim wordt in capsules verkocht die je voor het eten in moet nemen. Deze dieetproducten zorgen niet alleen voor minder trek, maar geven je ook meer energie. Caralluma zorgt er bovendien voor dat je lichaam minder makkelijk vet opneemt.

Gewicht verliezen met CLA

CLA is een linolzuur dat in verschillende afvalproducten wordt gebruikt. Het is een product dat vooral in combinatie met (veel) sporten goede resultaten kan opleveren. Behalve voor een verlaging van je vetzuurgehalte en je cholesterol draagt CLA namelijk ook bij aan het versterken van je spieren en het vergroten van je spiermassa.

Dieetproducten van Diet SKN

Diet SKN is een complete serie dieetproducten, te vergelijken met bijvoorbeeld de producten van Modifast. Het elementaire bestanddeel van Diet SKN zijn eiwitten. De filosofie achter deze maaltijdvervangers is een klassieker in de dieetwereld: producten met veel relatief veel eiwit zorgen veel sneller voor een vol gevoel dan producten met relatief veel koolhydraten of vetten. Diet SKN bestaat uit producten die alle maaltijden van de dag dekken: van repen tot shakes, taartjes tot yoghurts en van soep tot pasta.

Afvallen met Slimming Drops

Slimming Drops zijn een succesvol dieetproduct uit de Verenigde Staten, waar ze dankzij o.a. Oprah Winfrey zeer veel verkocht worden. Slimming drops zijn druppels die zorgen voor een stimulering van de spijsvertering en de vetverbranding. Dankzij o.a. groene thee dragen Slimming Drops bovendien bij aan de afbraak en verbranding van vet.

Vet Vernietiger XTR

Vet Vernietiger XTR zijn dieetpillen, afkomstig uit de Verenigde Staten. XTR zorgt voor een betere vetverbranding en een snelle afvoer van vet en andere afvalstoffen. Daarnaast wordt je eetlust onderdrukt. Vet Vernietiger XTR heeft behalve de 'normale' kuur, die ongeveer 30 dagen (90 pillen) duurt, ook een onderhoudskuur, waarmee je volgens XTR voorkomt dat je door het jojo-effect weer aankomt.

Alle genoemde dieetproducten zijn bij drogisten of andere gespecialiseerde winkels, zowel 'echte' winkels als webwinkels, verkrijgbaar. Zoals eerder gezegd: als je sneller wilt afvallen met dieetproducten, vraag dan altijd een expert om raad.
Afvallen met CLA

Afvallen met CLA

Afvallen met CLA? Het linolzuur CLA wordt veel gebruikt in afslankmiddelen, vooral in combinatie met groene thee-extract. CLA maakt het moeilijker voor vet om opgeslagen te worden in de vetcellen in j…
Kilokiller  afvallen met drie drankjes per dag

Kilokiller afvallen met drie drankjes per dag

Kilokiller is een serie bruistabletten die hulp bieden bij het afvallen. Met de Kilokiller bruistabletten maak je een dieetdrank die je bij elke maaltijd inneemt. Kilokiller is een natuurlijk dieetpro…

Afvallen met Caralluma van Lumaslim

Caralluma fimbriata, een soort cactus, is een product dat gebruikt wordt om af te vallen door hongergevoel en eetlust te onderdrukken. Het bedrijf Lumaslim heeft een afslankmiddel ontwikkeld op basis…

Bio-30 Days, afvallen in 30 dagen

Bio-30 Days, dieetpillen van het Deense bedrijf Pharma Noord, is een van de meest verkochte producten die je kunnen helpen om af te vallen. Bio-30 Days bevordert je stofwisseling en de spijsvertering,…
Afvallen met Vet Vernietiger XTR

Afvallen met Vet Vernietiger XTR

Vet Vernietiger XTR is een van de vele dieetproducten die je stofwisseling versnellen en vet verbranden. Het resultaat: snel blijvend gewichtverlies bij duizenden mensen over de hele wereld. Afvallen…

Afvallen met Slimming Drops

Slimming Drops is een afslankmiddel dat met name in de Verenigde Staten veel wordt gebruikt. Dankzij promotie in de show van Oprah Winfrey en succesverhalen van Hollywoodsterren zijn Slimming Drops de…
Gepubliceerd door Michielonline op 04-11-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!